Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode bij verkeersongeval in Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 09.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietser in Nieuw en Sint Joosland is dinsdagavond een 45-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de Nieuwlandseweg. Een 45-jarige man uit Middelburg kwam samen met twee collega's uit Nieuw en Sint Joosland en sloeg linksaf de Nieuwlandseweg op richting het viaduct met de autosnelweg A58. Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan.

Vanuit de richting Middelburg kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden. Vermoedelijk door de hoge snelheid reed de auto tegen de vangrail, rechts van de weg. De auto slipte daarna naar de andere kant van de weg en schepte de laatste van de drie fietsers. Na de botsing reed de auto tegen een verkeersbord, waarna de auto via de A58 richting Goes wegreed.

Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De andere twee fietsers hebben geen letsel opgelopen. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar dit tragische ongeval en is op zoek naar de veroorzaker hiervan.

Uit technisch onderzoek is gebleken dat het gaat om een rode personenauto, merk Peugeot, vermoedelijk nieuw type. De auto is behoorlijk beschadigd, mist na het ongeval de rechter buitenspiegel en één van de ruiten - vermoedelijk zijruit - is vernield. Mensen die iets over de veroorzaker kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
`Marianne (25-6-2008 om 14:17)
Veel sterkte gewenst voor alle betrokkenen. En Bart, je haalt twee nieuwsberichten door elkaar hoor. Wel opletten voordat je iets roept.
Anoniem (25-6-2008 om 13:21)
Ik wens alle familieleden, kennissen en collega`s veel kracht toe in dit grote verlies. ps bart waar staat het dat de bestuurder 17 jaar is. heb ik nergens gelezen.
Bart (25-6-2008 om 12:49)
Heel heel veel sterkte!
Bart (25-6-2008 om 12:47)
Het is tog niet normaal, een 17 jarige die in een auto stapt en vervolgens iemand dood rijdt!! waar is de nederlandse coltroole dientst? dit had voorkomen kunnen worden, door meer controles.
Ploeg E Gieterij ZALCO (25-6-2008 om 11:33)
Wij hebben vernomen dat onze zeer gewaardeerde collega bij dit tragische ongeval is overleden.We zullen hem enorm missen.Wij wensen zijn Familie,vrienden en collega's dan ook heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.En dat ze de dader maar flink mogen straffen.
Mario (25-6-2008 om 11:33)
Door de opgebroken fietspaden moeten fietsers vanuit NWL eerst de oprit naar de A58 oversteken, vervolgens de afrit van de A58 oversteken en daarna ook nog eens de nieuwlandseweg oversteken. Men wordt geacht achterom de rode leeuw te rijden, maar weinigen doen dit. > gevaarlijke situaties! STERKTE!