Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode bij verkeersongeval in Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 09.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietser in Nieuw en Sint Joosland is dinsdagavond een 45-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de Nieuwlandseweg. Een 45-jarige man uit Middelburg kwam samen met twee collega's uit Nieuw en Sint Joosland en sloeg linksaf de Nieuwlandseweg op richting het viaduct met de autosnelweg A58. Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan.

Vanuit de richting Middelburg kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden. Vermoedelijk door de hoge snelheid reed de auto tegen de vangrail, rechts van de weg. De auto slipte daarna naar de andere kant van de weg en schepte de laatste van de drie fietsers. Na de botsing reed de auto tegen een verkeersbord, waarna de auto via de A58 richting Goes wegreed.

Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De andere twee fietsers hebben geen letsel opgelopen. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar dit tragische ongeval en is op zoek naar de veroorzaker hiervan.

Uit technisch onderzoek is gebleken dat het gaat om een rode personenauto, merk Peugeot, vermoedelijk nieuw type. De auto is behoorlijk beschadigd, mist na het ongeval de rechter buitenspiegel en één van de ruiten - vermoedelijk zijruit - is vernield. Mensen die iets over de veroorzaker kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vincent (25-6-2008 om 11:29)
Mijn medeleven gaat uit naar familie en kenissen die achterblijven. Wanneer komt er nu eens een landelijk meldpunt waar je wegmisbruikers kan aanmelden? Hoef je nog niet gelijk te straffen ,maar het staat dan wel geregistreerd. Laten we met zijn alle uitkijken naar deze rode peugeot.
Cor Groot (25-6-2008 om 11:06)
Een afschuwelijk ongeluk. Mijn deelneming gaat in de eerste plaats naar de familie van m'n omgekomen collega.Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Ploeg B Zalco (25-6-2008 om 10:35)
Met verslagenheid hebben we kennis genomen van het tragishe ongeval waarbij onze gewaardeerde collega is omgekomen .ons medeleven gaat uit naar de achtergebleven familieleden We hopen dat de dader spoedig wordt gevonden zodat de famlie de onzekerheid snel achter zich kunnen laten. de ploegen AL
Anoniem (25-6-2008 om 10:32)
Wat verschrikkelijk dit nieuws, het is deze week goed raak hier in zeeland. Niet normaal dat je doorrijd die mogen ze goed straffen maar zoals al eerder gezegd wordt de straffen hier in Nederland slaan nergens op. Heel veel sterkte voor de familie en de collega`s
Kobuss (25-6-2008 om 10:19)
Het is daar nu met het opgebroken fietspad ook zéér gevaarlijk voor de fietsers. Je moet 3x (!!) een drukke hoge snelheidsweg oversteken. Erg onoverzichtelijk, ik rijd dus tegenwoordig een andere route, vanwege de veiligheid. Dit kan dus echt niet langer! Heel erg dat de bestuurder is doorgereden
Anoniem (25-6-2008 om 10:05)
Zelf rij ik iedere dag met een touringcar door Vlissingen en Middelburg. Het is de laatste tijd niet normaal meer wat er op de weg gebeurd! Het zijn werkelijk kamikazepiloten. Je haalt ze er zo tussenuit. Opgevoerde auto's, keiharde muziek, grote uitlaten. Politie, doe daar wat aan!