Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode bij verkeersongeval in Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 09.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietser in Nieuw en Sint Joosland is dinsdagavond een 45-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de Nieuwlandseweg. Een 45-jarige man uit Middelburg kwam samen met twee collega's uit Nieuw en Sint Joosland en sloeg linksaf de Nieuwlandseweg op richting het viaduct met de autosnelweg A58. Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan.

Vanuit de richting Middelburg kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden. Vermoedelijk door de hoge snelheid reed de auto tegen de vangrail, rechts van de weg. De auto slipte daarna naar de andere kant van de weg en schepte de laatste van de drie fietsers. Na de botsing reed de auto tegen een verkeersbord, waarna de auto via de A58 richting Goes wegreed.

Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De andere twee fietsers hebben geen letsel opgelopen. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar dit tragische ongeval en is op zoek naar de veroorzaker hiervan.

Uit technisch onderzoek is gebleken dat het gaat om een rode personenauto, merk Peugeot, vermoedelijk nieuw type. De auto is behoorlijk beschadigd, mist na het ongeval de rechter buitenspiegel en één van de ruiten - vermoedelijk zijruit - is vernield. Mensen die iets over de veroorzaker kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A de maillie (25-6-2008 om 09:45)
Jeetje.hier zijn geen woorden voor doorrijden als je iemand aan rijd.hoop dat ze hem snel tepakken hebben en hem goed straffen er voor.fam van het slachtoffer veel sterkte en ook ze collega´s
Ko de Kraker (25-6-2008 om 09:43)
Ik heb zelf gisteren morgen een aanrijding met de fiets gehad achter de ' Rode Leeuw " vanwege de onoverzichtelijke situatie, en de Gemeente Middelburg daarvan op de hoogte gebracht Dit dodelijk ongeluk, geeft deels ook deze kwetsbaarheid aan. J. de Kraker
Sterkte (25-6-2008 om 09:41)
Sterkte voor de nabestaande en zijn collega,s die op dat moment bij hem waren... Hopen dat ze de dader snel pakken.. En de straffen hierop moeten veeeeeel hoger worden, doorrijden na een dodelijk ongeval. Rijbewijs intrekken en NOOIT meer teruggeven.
Anoniem (25-6-2008 om 09:36)
Het houdt maar niet op! Elke dag zie je zulke idioten op de weg rijden en je bent weer blij als je heelhuids thuis bent gekomen. Wat een onbeschoftheid om door te rijden! Tja, en straf? Die straffen in Nederland stellen toch ook niets voor! Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.
Corina Smit (25-6-2008 om 09:19)
Wat vreselijk weer! De zoveelste van de week die verongelukt! De situatie daar is ook niet erg handig voor fietser momenteel....k hoop dat ze de dader te apkken krijgen en hem een goede straf geven! Sterkte voor de familieleden!
Anoniem (25-6-2008 om 09:18)
Echt triest.. :( en dan doorrijden??? niet normaal.... familie veel sterkte!