Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode bij verkeersongeval in Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 09.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeval tussen een personenauto en een fietser in Nieuw en Sint Joosland is dinsdagavond een 45-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.

Het ongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de Nieuwlandseweg. Een 45-jarige man uit Middelburg kwam samen met twee collega's uit Nieuw en Sint Joosland en sloeg linksaf de Nieuwlandseweg op richting het viaduct met de autosnelweg A58. Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan.

Vanuit de richting Middelburg kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden. Vermoedelijk door de hoge snelheid reed de auto tegen de vangrail, rechts van de weg. De auto slipte daarna naar de andere kant van de weg en schepte de laatste van de drie fietsers. Na de botsing reed de auto tegen een verkeersbord, waarna de auto via de A58 richting Goes wegreed.

Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De andere twee fietsers hebben geen letsel opgelopen. De weg is enkele uren afgesloten geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar dit tragische ongeval en is op zoek naar de veroorzaker hiervan.

Uit technisch onderzoek is gebleken dat het gaat om een rode personenauto, merk Peugeot, vermoedelijk nieuw type. De auto is behoorlijk beschadigd, mist na het ongeval de rechter buitenspiegel en één van de ruiten - vermoedelijk zijruit - is vernield. Mensen die iets over de veroorzaker kunnen vertellen worden verzocht de politie te bellen 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anniek (27-6-2008 om 17:15)
Sterkte aan iedereen, ik vind het heel erg en ik hoop dat het nooit meer gebeurt..
Hayo (26-6-2008 om 13:50)
Helaas is het gebeurd en waar het ook aan ligt,hier moet duidelijk van geleerd worden. Ben er een fijne vriend door verloren die ik nog maar kort kende maar veel warmte heeft achtergelaten bij mij. Heel triest en donker dat door wat voor reden dan ook zoveel verdriet en leed veroorzaakt word.
Henriette (26-6-2008 om 13:40)
Mijn oprechte deelneming met dit tragische verlies. Wens de familie heel veel sterkte en kracht toe in deze donkere dagen.
Fam Schaap (26-6-2008 om 12:31)
Hierbij wil ik de nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit zware verlies! Er zijn gewoon geen woorden voor dit hele gebeuren!
Piet deleeuw (26-6-2008 om 08:42)
Myn man werkt te er ook dus door om de medeleven sterkte
Cor van Leeuwen (25-6-2008 om 21:41)
In eerste instantie gaat mijn medeleven uit na de nabestaanden, collega's e.d. Warom moet zoiets gebeuren te hoge snelheid: vertrek op tijd. Drank: bel een taxi of vrienden om je te rijden Dit soort ongelukken kunnen zo simpel voorkomen worden. Ook sterkte voor de veroorzaker en zijn familie.