Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Verdachte dodelijk ongeval Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 10.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden in verband met het tragische ongeval in Nieuw en Sint Joosland gisteravond.


De man werd rond tien over negen aangehouden en wordt er van verdacht het dodelijke ongeval op de Nieuwlandseweg te hebben veroorzaakt.

De politie kwam de man op het spoor na een melding. De man wordt vandaag verhoord over de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (25-6-2008 om 22:46)
Wat zou ik doen als ik door mijn schuld iemand aanrij? Ik weet het niet. Rij ik door? verleen ik hulp? hij is fout. Maar hoe reageer jij in zo een situatie? Zeg niet dat je gelijk stopt. Misschien ben jij degene die ooit iemand dood rij. Veel sterkte!
Desiré (25-6-2008 om 20:29)
Wie of wat de schuld hiervan is zal nu voor de familie niet het belangrijkste zijn. Zij moeten een geliefd iemand uit hun midden missen en dat is het meest verschrikkelijke dat er is.
Jo (25-6-2008 om 20:24)
En wat betreft de fietsers, het had idd ook gebeurd als ze netjes op het fietspad hadden gereden. Dan was de auto wat verder door geslipt. Alleen jammer dat ze n u pas maatregelen gaan nemen, dit had voorkomen kunnen worden. Heel veel sterkte voor de na bestaanden.
Jo (25-6-2008 om 20:22)
Dat die man door gereden is is op geen enkele manier goed te praten, maar om gelijk te zeggen dat hij alcohol op heeft vind ik te ver gezocht en niet eerlijk ten opzichte van die man. Laten we eerst eens afwachten wat de reden is geweest en dan verder oordelen.
Martin (25-6-2008 om 20:12)
@Corina, uit mijn posting kon je opmaken dat ik de situatie daar niet ken. Ondanks dat denk ik toch na bij iedere posting die ik doe !
Joan (25-6-2008 om 19:55)
De bestuurder is wel gestopt maar de kans is groot dat hij de fietsers niet meer zag:slechte verlichting, hoog gras, aflopende weg. De ambulance moest ook zoeken.
Cookie-instellingen beheren