Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte dodelijk ongeval Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 10.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden in verband met het tragische ongeval in Nieuw en Sint Joosland gisteravond.


De man werd rond tien over negen aangehouden en wordt er van verdacht het dodelijke ongeval op de Nieuwlandseweg te hebben veroorzaakt.

De politie kwam de man op het spoor na een melding. De man wordt vandaag verhoord over de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (25-6-2008 om 17:36)
Volgens rijkswaterstaat was het betr. gedeelte fietspad afgesloten i.v.m. werkzaamheden. Vraag, was dit voor overig verkeer duidelijk aangegeven? Zo niet, wie is dan schuldig. De reaktie van de automobilist die is weggereden valt nooit goed te praten!
Eric (25-6-2008 om 16:54)
Ik ken de situatie ter plekke (kom er elke dag 2x langs met de fiets) en het fietspad naast de weg ligt er uit ivm werkzaamheden. Er ligt een noodfietspad waar je 3x(!) de drukke weg voor moet oversteken. Vol grind en vuil en bijna ondoenlijk op de racefiets. Dus no blame voor de fietsers!
De rechtvaardige (25-6-2008 om 16:26)
Zeg moedertje..... Niet oordelen??? Een auto in de prak en door rijden? De jongeman zal wel te veel alcohol op hebben gehad en hebben beseft dat het zowiezo foute boel was voor hem. Hoezo niet oordelen..... Als je fikse schade hebt aan je auto rijd je niet door... Veel sterkte voor de familie!
Jo (25-6-2008 om 15:33)
Het is zeker heel aso om door te rijden. Maar ik denk dat de bestuurder de rest van zijn leven dit met zich mee zal dragen. Laten we niet al te bevoor oordeelt zijn, je weet niet wat de reden is geweest om door te rijden. Misschien was hij zelf ook wel in shock en dan doe je rare dingen.
Anoniem (25-6-2008 om 15:30)
Ik kan iedereen garanderen dat de 3 fietsers allen met helm opreden, voor en achterlicht aan hadden en goed hadden gekeken voor ze de weg opreden. Het rijden op de weg was noodzakelijk daar het fietspad opgebroken is. Dit is geen fout van de fietsers maar van de bestuurder.
Martin (25-6-2008 om 13:25)
Neemt niet weg dat het ronduit a-sociaal is om door te rijden na een ongeval. Technisch onderzoek zal e.e.a. wel aan het licht brengen. vooralsnog veel sterkte aan de familie en nabestaanden van deze tragedie.
Cookie-instellingen beheren