Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte dodelijk ongeval Nieuwland

Toegevoegd: 25-06-2008, 10.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden in verband met het tragische ongeval in Nieuw en Sint Joosland gisteravond.


De man werd rond tien over negen aangehouden en wordt er van verdacht het dodelijke ongeval op de Nieuwlandseweg te hebben veroorzaakt.

De politie kwam de man op het spoor na een melding. De man wordt vandaag verhoord over de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (25-6-2008 om 13:24)
Fietsers horen niet op de hoofdrijbaan en vooral niet in het donker. Was de verlichting van de fietsers wel oke? Ik ken de situatie niet maar kan me goed voorstellen hoe het zou kunnen zijn. Ik heb n.l. ook al een bijna ongeluk gehad met fietsers in het donker vanwege geen of slechte verlichting.
Martin (25-6-2008 om 13:23)
Ze reden hierbij niet over het nabijgelegen fietspad maar over de hoofdrijbaan en gezien het tijdstip vraag ik mezelf het volgende af:Heeft hij plots iets voor zich gezien (de fietsers) en is daarom tegen de vangrail gereden door een stuurcorrectie en heeft daarna de fietser geraakt?
Meelevende burger. (25-6-2008 om 13:09)
Bijna niet te bevatten dat je doorrijdt.Aan de andere kant kan ook de bestuurder in een zware shock terecht zijn gekomen en in paniek doorgereden.Ooit heb ik zelf een eenzijdig klein ongeluk gehad en je schrikt je lam.Hoe dan ook,verschrikkelijk.Zeeland heeft het deze week wel erg zwaar te verduren
Mo (25-6-2008 om 13:04)
@moedertje, ik wil niet vervelend zijn maar ,oordelen? Er staat duidelijk in het bericht over het ongeluk dat de auto erg beschadigt is.Als je zo'n klap niet gemerkt hebt dan ben je toch behoorlijk ver heen..zacht uitgedrukt Mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van het slachtoffer.
Neej (25-6-2008 om 12:57)
Meer dan een paar uur schoffelen zal het toch nooit worden........
Mimi (25-6-2008 om 12:36)
@Moedertje, zou zeker kunnen dat hij het niet gemerkt heeft... maar gezien de ravage die de bestuurder heeft veroorzaakt zal hij dan in elk geval een glaasje teveel op gehad hebben.
Cookie-instellingen beheren