Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (17) aangehouden voor joyriding

Toegevoegd: 25-06-2008, 15.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - In de nacht van dinsdag op woensdag is een 17-jarige jongen uit Goes op de Oude Rijksweg aangehouden voor joyriding.

De jongen was samen met twee vrienden een rondje gaan rijden in de auto van zijn ouders. Surveillerende agenten zagen de auto over de A58 rijden en volgden hem een tijdje. Via de afrit Heinkenszand naar de Oude Rijksweg bij 's Heer Arendskerke hebben ze hem bij de rotonde een stopteken gegeven.

De jongeman bleek zonder medeweten van zijn ouders de auto meegenomen te hebben. Hij kreeg een proces verbaal voor rijden zonder rijbewijs.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pegoze (26-6-2008 om 05:21)
Ze zullen maar een ongeluk veroorzaken, ben je als slachtoffer en als ouders mooi klaar mee. De komende 10 jaar alleen op de fiets aan het verkeer deel laten nemen!