Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie gewonden bij ongeval op A58

Toegevoegd: 26-06-2008, 21.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Donderdagmiddag rond twee uur vond op de A58 ter hoogte van Kruiningen een aanrijding plaats tussen drie personenauto's en een vrachtwagen met oplegger.

Twee personenauto's remden af voor een file die was ontstaan door een eerdere aanrijding. De vrachtwagen, die achter hen reed, stopte niet tijdig en botste op de personenauto voor hem. Hierdoor botste deze weer op de auto die voor hem reed.

Vervolgens botste er nog een personenauto achterop de vrachtwagen. In totaal werden drie personen, die zich allen bevonden in de betrokken personenauto's, met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (29-6-2008 om 12:24)
Zonder op dit ongeval in te gaan:zeer veel zware ongevallen worden veroorzaakt door vrachrwagens die geen afstand houden of met iets anders bezig zijn.Grotere boetes!!!! Soms wordt je gewoon weggedrukt :Ik ben groot en jij bent klein.!!
Automobilist (28-6-2008 om 20:50)
Mag ik je er even op wijzen Mo ,dat de file was ontstaan door een gekantelde vrachtwagen.En in die file was dus weer een kettingbotsing ontstaan.Ik stond ook in die file ,en ook ik ben het met de trucker eens,er word te weinig rekening gehouden met de remweg van een geladen vrachtwagen.
Een trucker (28-6-2008 om 17:38)
Ik ben t helemaal eens met de reactie van de trucker. Ze moeten niet altijd de truckers de schuld geven.
Hans (27-6-2008 om 14:51)
Wat kunnen sommige personen tot ontzettend lomp reageren. Ik ben het met trucker eens dat automobilisten totaal geen benul hebben wat een vrachtauto nu precies is. Het zou goed zijn als ze eens een week ervaring op zouden doen in een vrachtwagen. Dan zouden ze het misschien beter in kunnen schatten
Ro (27-6-2008 om 12:11)
Nee truckers hebben het te druk met hun bakkie sommige zie ik soms met hun armen ,ellebogen leunenden rondkijkend van verveling rijden en dan staat daar ineens ja ineens een file voor je neus 30ton zwaar abs maar helaas geen ploeganker om op 3 meter stil te staan trucker sssst. voordat je oordeelt
Jan (27-6-2008 om 11:56)
Wat bezielt mensen om bepaalde reacties en opmerkingen te geven over div gebeurtenissen, terwijl deze mensen totaal niet weten wat daar ter plaatse gebeurd is en hoe dergelijke incidenten veroorzaakt zijn.