Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 42 km

Man (19) overleden na verkeersongeval

Toegevoegd: 27-06-2008, 08.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - In een sloot langs het Mispad in Hulst is vrijdagmorgen rond zeven uur het stoffelijk overschot aangetroffen van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Hulst.


Het slachtoffer zat in zijn auto die in de sloot lag. Vermoedelijk is de auto in de nacht van donderdag op vrijdag tussen één uur en half twee met hoge snelheid na een flauwe bocht van de weg geraakt en tegen een damgat aangereden. De auto is hierna vermoedelijk over de kop geslagen tot stilstand gekomen in de sloot.

De politie Zeeland heeft ter plaatste een technisch sporenonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees jan (27-6-2008 om 15:19)
Waarom gelijk een 19 jarige als of ale jongeren onbeschoft rijden wacht eerst is op de uitslaagen van het onder zoek iedereen rijd toch wel is te hart ik wens de fam sterkte toe
Judith (27-6-2008 om 14:41)
De tranen staan in mijn ogen. Het is gewoon oneerlijk dat een knul in de bloei van zijn leven. Gewoon is weggenomen. Ik weet dat er gewoon ontzettend veel mensen jou enorm gaan missen en jou nooit zullen vergeten. Rust zacht en laat je licht voor altijd stralen.
Niek (27-6-2008 om 14:35)
Erg veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden. @ 'zoop': Diep triest om direct een opmerking te maken met betrekking tot leeftijd, zonder de exacte oorzaak te kennen. Zeker op zo'n moment direct toegespitst op een veel te jong en ook nog eens specifiek verkeersslachtoffer!
Femke (27-6-2008 om 14:17)
Je was nog zo jong. We zullen je nooit vergeten. Rust zacht, lieverd! Sterkte aan alle andere nabestaanden.
Boot (27-6-2008 om 14:10)
@zoop Ik denk niet dat een puntenrijbewijs het verschil maakt tussen leven en dood. Op het moment dat iemand met zijn auto in de sloot rijdt heeft een puntenrijbewijs daar geen invloed op. Vreselijk voor de nabestaanden, familie, vrienden en bekenden. Zo jong! Sterkte!
Ik (27-6-2008 om 14:10)
Heel veel sterkte toegewenst voor alle betrokkenen. En mensen, oordeel niet zo snel! Elk slachtoffer heeft ook nog nabestaanden, zulke dingen kunnen heel veel pijn doen!
Cookie-instellingen beheren