Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Waterschade na brandalarm skihal

Toegevoegd: 27-06-2008, 08.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De nieuwe Skihal Snowbase aan de Zeelandlaan in Terneuzen heeft vrijdagmorgen lichte waterschade opgelopen na een brandalarm.


Rond half vijf ging het brandalarm en de sprinklerinstallatie af. De brandweer constateerde dat de sprinklers lichte waterschade hebben veroorzaak in het skigedeelte en de aangrenzende horeca.

Het is nog niet duidelijk waarom het alarm af ging. De skihal opent dit weekend voor het eerst de deuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (27-6-2008 om 13:21)
Wat kan er nog meer misgaan voor de skihal officieel in gebruik kan worden genomen. Hopelijk gaat er niks mis als het publiek er eindelijk gebruik van kan maken.
Mark Pauw (27-6-2008 om 12:12)
Erg jammer om te lezen, hopelijk kan dit prachtige complex gewoon open. Het is echt een aanwinst voor zeeland, niks geen Tiroler-bruine skitent, maar een mooi modern en hoogwaardig complex.Veel succes!
Cookie-instellingen beheren