Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongens stichten brandje in vuilnisbak

Toegevoegd: 27-06-2008, 15.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van donderdag op vrijdag is er door twee jongen uit Kapelle een vuilnisbak in brand gestoken op de Vlasmarkt.

Even na één uur troffen surveillerende agenten een brandende vuilnisbak aan met daarbij twee jongen afkomstig uit Kapelle. In eerste instantie verklaarden de jongeren er niets mee te maken te hebben.

Toen de politie de camerabeelden van de Vlasmarkt bekeek werd duidelijk dat de twee wel degelijk de bak in brand hadden gestoken. Op het politiebureau zijn de jongens verhoord en hebben bekend. Zij zullen worden doorgestuurd naar HALT en moeten de schade vergoeden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vroege vogel (29-6-2008 om 11:31)
Pffff.... waarom lopen ''jongeren'' 's nachts op straat?Hebben zij overdag tijd om te slapen?? De meeste problemen onstaan door dat jongeren geen normaal dag/nacht-ritme hebben........ '' de nacht is voor het ongedierte'' ....