Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Geparkeerde auto's vernield in Tholen

Toegevoegd: 27-06-2008, 14.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Aan de Zoekweg en Koningin Julianastraat in Tholen zijn de afgelopen twee dagen diverse geparkeerde auto's vernield.

De vernielingen vonden plaats tussen donderdagmiddag kwart over twee en vrijdagochtend half negen. Tot nu toe hebben drie personen aangifte gedaan.


Van een auto die geparkeerd stond aan de Zoekweg zijn alle ramen vernield en raakte het rechter achterspatbord gedeukt. Van een auto die geparkeerd stond aan de Koningin Julianastraat is de voorruit vernield. Van een andere auto die geparkeerd stond aan de Koningin Julianastraat zijn tevens ruiten vernield. Ook zit er een deuk in het dak van de auto.

Het totale schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren