Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Meisje (17) zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 27-06-2008, 17.11 uur
Meisje (17) zwaargewond bij ongeval
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 17-jarig meisje uit Goes is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Albert Plesmanweg.

Een 59-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Goes reed over de A. Plesmanweg in de richting van de A58. Over de Verreijn Stuartweg reed het meisje op haar bromfiets rechtdoor in de richting van Goes West.


Midden op het kruisingsvlak vond de aanrijding plaats. Het meisje werd op het wegdek geslingerd en de bromfiets werd onder de vrachtauto zo'n 10 meter meegesleurd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het meisje heeft een zware hersenschudding en moet ter observatie een nacht in het ziekenhuis blijven. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yoeri (28-6-2008 om 15:07)
De vrachtwagen kon hier helemaal niks aan doen. De brom en scooter rijders moeten is leren uitkijken, ze denken dat ze overal voorrang hebben en dat lijt tot zulke dingen laat dit een les zijn voor iedereen en kijk uit!!!
JEFFREY (28-6-2008 om 14:13)
Het is heel erg wat er gebeurd is. heb het zelfde een paar maanden gelden gehad. ook met scooter. bijna alles wat er de kruising oversteekt kijkt niet om of op of naar links of recht. vliegt er gewoon overheen. moeten van geluk spreken dat er nog geen dode gevallen zijn.
Peerke (28-6-2008 om 13:16)
Triest ongeval,ook triest is dat de schuldige is gevonden, de bromfietser die te snel rijd en vooral onoplettend. Dat de zaak in onderzoek is bij de politie geeft aan dat er genoeg vragen zijn en dat de oorzakelijke verbanden een slag in de lucht niet kies jegens de betrokken partijen. sterkte
Marian (28-6-2008 om 10:58)
Dagelijks verwonder ik mij over de snelheid van scooters. Ze rijden rechtdoor en kijken niet op of om. Ik sta er echt niet van te kijken dat er veel ongelukken gebeuren. Ik roep alle scooterrijders op. Ga eens opletten, zachter rijden en denk eens aan de mensen ,die thuis op je wachten.
Mike (28-6-2008 om 09:27)
Sorry Kees ik bedoelde Nico
Mike (28-6-2008 om 09:25)
Hee Kees, Was je erbij toen het gebeurde? want je dan ben je een goede getuige voor de politie.
Cookie-instellingen beheren