Weerbericht:
Veel zon, aanvankelijk in het uiterste noordoosten wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje (17) zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 27-06-2008, 17.11 uur
Meisje (17) zwaargewond bij ongeval
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 17-jarig meisje uit Goes is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Albert Plesmanweg.

Een 59-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Goes reed over de A. Plesmanweg in de richting van de A58. Over de Verreijn Stuartweg reed het meisje op haar bromfiets rechtdoor in de richting van Goes West.

Midden op het kruisingsvlak vond de aanrijding plaats. Het meisje werd op het wegdek geslingerd en de bromfiets werd onder de vrachtauto zo'n 10 meter meegesleurd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het meisje heeft een zware hersenschudding en moet ter observatie een nacht in het ziekenhuis blijven. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid technisch onderzoek gedaan.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jv (30-6-2008 om 11:17)
Over het ongeluk heb ik maar 1 reactie. Als iedereen nu eens goed zou rijden en kijken zoals geleerd wordt bij het halen van je rijbewijs. Dan zouden een hoop ongevallen worden bespaard. Ik heb zelf ook brommer gereden en heb ook het vrachtwagenrijbewijs. begin bij jezelf.
Kevin (29-6-2008 om 19:01)
Het meisje en de vrachtwagen konden er beiden niets aan doen op het kruispunt stond op het tijdstip van het ongeluk een trailer met daarop een auto dus de vrachtwagen kon niet zien dat er een scooter aankwam de scooter kon niet zien dat er een vrachtwagen aankwam
Jos (29-6-2008 om 15:10)
Gewoon de snelheid aanpassen en de verkeersregels in acht nemen, dan gebeurt er niks. Die oplegger stond wel 15 meter uit de bocht. Werk trouwens ook bij het bedrijf op de achtergrond, maak het bijna dagelijks mee dat ze niet uitkijken. Sterkte slachtoffer en chauffeur.
Toeters en bellen (29-6-2008 om 02:23)
Ik snap de reacties niet dat de gemeente hier iets aan moet gaan doen. Iedereen weet dat die kruising niet optimaal veilig is. Als je er dan toch zonder te kijken met 50 overheen blaast, hoor je niet in het verkeer thuis.
Bert (28-6-2008 om 17:06)
Ik lees zwaargewond? en dan heeft ze een hersenschudding. Ik neem aan dat ze een helm op had. Wens haar beterschap.
Nico (28-6-2008 om 16:46)
Mike, ik was er niet bij maar ik werk op dat bedrijf wat je op de achtergrond ziet, net als Jeffrey die hier ook net een reactie heeft neergezet. Wij maken dit hier bijna dagelijks mee.