Weerbericht:
Veel zon, aanvankelijk in het uiterste noordoosten wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Poffertjes zetten woning vol met rook

Toegevoegd: 28-06-2008, 19.41 uur
Poffertjes zetten woning vol met rook
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Een woning aan de Vermetstraat is zaterdagmiddag vol rook komen te staan tijdens het opwarmen van poffertjes.

Rond kwart over twaalf had een bewoner van een woning poffertjes in de magnetron gedaan. Door nog onbekende oorzaak zijn de poffertjes, die verpakt zaten in plastic, gaan roken. Door de rookontwikkeling gingen de rookmelders in de woning af.

De bewoner en twee kinderen zijn direct naar buiten zijn gegaan en hebben de brandweer gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de woning geventileerd. Er was geen sprake van een daadwerkelijke brand en er kwam ook geen rook meer uit de magnetron.

Het is nog niet bekend of er schade is ontstaan aan de woning door de rookontwikkeling. Door het gebruik van rookmelders is erger voorkomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (29-6-2008 om 15:06)
Ze had ze uit het plastic moeten halen en daarna op een bord in de magnatron moeten doen. Dan was er niets aan de hand geweest.
Martijn (28-6-2008 om 20:47)
En weer zien we het nut van 1 of meerdere rookmelders!