Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand in fietsenhok school snel geblust

Toegevoegd: 28-06-2008, 19.54 uur
Brand in fietsenhok school snel geblust
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In een fietsenhok van een oude school aan de Jacob Catsstraat in Terneuzen heeft zaterdagavond een klein buitenbrandje gewoed.

De brandweer werd rond kwart over zes met spoed opgeroepen voor een brandmelding die op een binnenbrand in een schuurtje leek. Bij nader inzien bleek het om een kleine buitenbrand te gaan in het fietsenhok.

De brandweer heeft de brand geblust en keerde al weer snel terug naar de kazerne.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (30-6-2008 om 21:06)
@ J nog nooit gehoort dat de politie wel moet zien wie het gedaan heeft. Je kan het wel weten maar bewijs het maar eens dat diegenen het ook daadwerkelijk gedaan heeft. Denk eerst na voor je wat neerzet hier.
J (30-6-2008 om 10:40)
Door wie weten ze op het politie bureau hoor alleen het punt is ze doen er niks aan zijn steeds dezelfde ze kennen ze maar ingrijpen ho maar.
Kan nooit (29-6-2008 om 15:28)
En dan zeggen sommige mensen tegen mij van: Ben jij nooit jong geweest dan? Ik ben zeker jong geweest, maar heb nog nooit een fietsenstalling in de brand gestoken.
Kan nooit (29-6-2008 om 15:23)
Hoe kan er nou brand ontstaan in een fietsenhok, is dus gewoon aangestoken. Door?? ja, door wie. Waarschijnlijk een stel geesteszieke lui, die op 1 of andere manier niet kunnen verdragen dat een ander een fiets heeft. Oppakken dus, en opsluiten
J (28-6-2008 om 21:38)
Inderdaad daders bekend maar mag allemaal
Frans (28-6-2008 om 21:05)
Eventueel jonge brandstichtertjes moet men wel in de gaten blijven houden want het zijn misschien pyromaantjes in de dop.