Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (11) gewond bij ongeval Midelburg

Toegevoegd: 29-06-2008, 00.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeval op een kruising in Middelburg is zaterdag een 11-jarige jongen gewond geraakt.

De 11-jarige jongen uit Middelburg fietste zaterdagavond rond tien voor half negen achter een familielid op de Seissingel, komende uit de richting van de Olmenlaan. Op de kruising werd de jongen geschept door een van rechts komende auto, bestuurd door een 55-jarige man uit de gemeente Veere.

Voor deze automobilist stond het licht op groen, de fietsers zijn vermoedelijk door het rode licht gereden. De jongen liep een gat in zijn hoofd en een pijnlijk been op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (30-6-2008 om 09:21)
Wat er ook gebeurd is.... jongeren tot 14 jaar worden door de wet beschermd en zullen -tenzij er grove opzet is- geen schuld krijgen. Het kan heel zuur zijn voor deze automobilist maar hij zal zeer waarschijnlijk de schade moeten betalen. Hoe dan ook, de schrik zal er bij beide goed inzitten.
Kees (29-6-2008 om 21:24)
Dat is natuurlijk weer makkelijk praten dat de automobilist ook moet opletten. Het is gewoon een feit dat als je door rood rijd je de consequenties maar moet aanvaarden. De bestuurder van de auto valt ook absoluut niets te verwijten.
Bewoonster (29-6-2008 om 20:49)
Ik wilde ff medelen dat dat de fietsters niet door rood zijn gegaan.
Andre (29-6-2008 om 19:42)
Fietsrijbewijs in gaan voeren!
Joost (29-6-2008 om 17:32)
Triest zoiets. Maar ja, kinderen doen soms iets waar je niet op rekent. Hou daar in ieder geval rekening mee, als verkeersdeelnemer.
John (29-6-2008 om 12:54)
Fiets Certificaat invoeren. De meeste fietsers leren het nooit. Dat een tweewieler het gevaarlijkste vervoermiddel is. Veilig fietsen is ook een deel van de opvoeding.