Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rake klappen bij vechtpartij Terneuzen

Toegevoegd: 29-06-2008, 21.51 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn zondag twee mannen opgepakt die op de Korte Kerkstraat aan het vechten waren.

De twee, een 25-jarige Rotterdammer en een 18-jarige man uit Terneuzen, deelden rond 04.45 uur over en weer rake klappen uit. Beiden kwamen op de grond terecht. Geen van beiden raakte echter ernstig gewond.

De twee werden na verhoor met een waarschuwing tot ontzegging van de binnenstad van Terneuzen en een boete heengezonden.
 
De aanleiding voor het opstootje is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scooterfreak (30-6-2008 om 21:48)
Een tevreden roker is geen onruststoker dus gelijk maar concluderen dat het iets met Checkpoint te maken heeft is wel erg bekrompen bezien. Bij de meeste knokpartijen is er drank in het spel. Drank maakt nog steeds meer kapot dan je lief is, en van hash en wiet krijg je hersens als een vergiet.
Bassie (30-6-2008 om 18:57)
Junge den checkpoint is gesloten!
Rod (30-6-2008 om 17:36)
Mot, tja wat een uitdrukking, en zou u dit eens nader kunnen verklaren. Iets wat kortzichtig lijkt mij. Vraag maar eens rond in de binnen stad. Terug naar de jaren 90 met 100 shops in huisjes. Nee dan ben je goed af.
Hero (30-6-2008 om 14:04)
Terneuzen begint net Rotterdam te lijken, de ene vechtpartij of moord na de andere. Ook Checkpoint zorgt voor de nodige mot in de binnenstad.