Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee brandjes in Nollebos Vlissingen

Toegevoegd: 01-07-2008, 08.24 uur
Twee brandjes in Nollebos Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het Nollebos in Vlissingen hebben maandagavond twee kleine brandjes gewoed. De brandweer heeft de brandjes geblust.


De brandweer kreeg de melding van het eerste brandje, dat woedde in de buurt van het parkeerterrein bij de skatebaan, rond 22.00 uur binnen. De Vlissingse brandweer zette één voertuig in om de brand te blussen. Na het gebruik van één straal hoge druk was het vuur, dat gepaard ging met forse rookontwikkeling, snel onder controle.

Tijdens de bluswerkzaamheden werd door een voorbijganger gemeld dat er ook brand woedde in een stukje natuurgebied nabij de eendenvijver, gelegen langs de weg tussen de tennisbanen en het welnesscentrum. Ook hier ging het om een klein brandje.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750