Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgen gewond na keren op N253 Aardenburg

Toegevoegd: 01-07-2008, 21.09 uur
Door: Roland de Jong
AARDENBURG - Bij een aanrijding op de N253 bij Aardenburg zijn dinsdag twee personen gewond geraakt bij een aanrijding.


Een 32-jarige Vlissingse bestuurder van een vrachtwagen met aanhanger reed rond 13.10 uur over de N253 in de richting van Oostburg. Een 83-jarige automobilist uit Lokeren (B) stond op de parkeerstrook en keerde met zijn auto.
 
De vrachtwagen reed daardoor tegen de personenauto. De 83-jarige man en een 86-jarige vrouw die bij hem in de auto zat, eveneens afkomstig uit Lokeren, zijn met schaafwonden naar een ziekenhuis in Knokke gebracht. 
 
De Belgische man krijgt proces-verbaal voor het keren op de weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (3-7-2008 om 11:34)
Hoge leeftijd zegt ook niet alles. Ik word in september 73 en scheur nog rustig aan 180 over de Duitse autobahn. Nog nooit door mijn schuld iets veroorzaakt. Niet discrimineren a.u.b.
Minnetje (2-7-2008 om 14:24)
Belgen gewond, ze mogen van geluk spreken dat de vrachtwagen niet hard reed en al snelheid was aan het minderen anders was het waarschijnlijk anders afgelopen. De chauffeur van de vrachtauto heeft er waarschijnlijk weer een paar slapenloze nachten van. de vrachtwagen chauffeur heel veel sterkte.
Alexis (2-7-2008 om 10:38)
Met alle respect maar een mens moet eens stoppen met rijden in een auto vanwege te hoge leeftijd...
Mark (1-7-2008 om 22:28)
Gaan ze het nou nooit leren, De laatste jaren zijn er op deze wegen al zo veel ongelukken door keren gebeurd. Rij door tot de volgende afslagen en keer daar maar niet op een doorgaande weg....
Cookie-instellingen beheren