Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt rolstoeler omver

Toegevoegd: 01-07-2008, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In Sas van Gent is dinsdagmiddag een bejaarde in een rolstoel omvergereden door een automobilist.


De vrouw, afkomstig uit Sas van Gent werd rond 13.45 uur op het Vlaanderenplein voortgeduwd door een 79-jarige man uit diezelfde plaats. Toen de twee wilden oversteken wilde de 84-jarige automobilist, eveneens uit Sas van Gent, voorrang verlenen. Hij gleed echter met zijn voet van het rempedaal.

De auto botste tegen de rolstoel. Deze viel hierdoor om. De vrouw liep, ondanks een bult op haar hoofd, geen noemenswaardig letsel op. De andere betrokken raakten niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (3-7-2008 om 09:36)
Nou Mij, ik vind je reactie over die leeftijd een beetje.. Ik rij 68000km per jaar en kom heus wel een oudje tegen waarvan je denkt; nou@#! maar doorgaans vind ik de oudere bestuurder goed en voorzichtig rijden. Er zijn erbij die stukken jonger zijn, maar véél gevaarlijker rijden dan die "oudjes" .
NB (3-7-2008 om 07:56)
Gebeurt de laatste tijd wel vaker? Alsjeblieft zeg! Laat je bronnen maar eens zien... Shit happens en gelukkig niks ernstigs aan de hand geweest.
Mij (1-7-2008 om 21:21)
Het gebeurt de laatste tijd wel steeds vaker dat iemand het gas ipv de rem intrapt of er van afglijd. En dan ook nog met die leeftijden...
Cookie-instellingen beheren