Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man kort meegesleurd door auto na ruzie

Toegevoegd: 01-07-2008, 22.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdag een 45-jarige man uit die plaats gewond geraakt na ruzie met een 30-jarige uit Arnemuiden.


De twee, bekenden van elkaar, kwamen elkaar tussen 17.00 en 17.15 uur tegen op de Gildeweg. De 30-jarige stond daar met zijn busje toen de ander aan kwam lopen en het portier opende.

De 30-jarige reed daarop weg en sleurde de 45-jarige kort mee omdat zijn hand vast zat in de greep. Daarna is de Arnemuidenaar een garage binnengelopen, achtervolgd door de Vlissinger die de ander daarop beetpakte. Een kledingstuk van de 30-jarige werd daardoor vernield en aan het busje ontstond lichte schade.
  
 
 
De 45-jarige Vlissinger liep een pijnlijke arm op. Beiden hebben aangifte gedaan. Aanleiding voor het conflict van de twee is volgens de politie een financiële kwestie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren