Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Bromfietser gewond na botsing Middelburg

Toegevoegd: 03-07-2008, 00.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 16-jarige bromfietser uit Oost-Souburg is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing in Middelburg.
 
De jongen kwam rond 12.00 uur op de kruising van de Poelendaelesingel met de Nieuwe Vlissingseweg in botsing met een 22-jarige automobilist uit Oost-Souburg.


De bromfietser kwam uit de richting van de Poelendaeleweg en kreeg geen voorrang van de automobilist, die in dezelfde richting reed en rechtsaf sloeg.
 
De bromfietser liep diverse schaafwonden op en is voor behandeling naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De bromfiets en de auto raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miepje (4-7-2008 om 16:15)
Ik bedoel alleen maar te zeggen dat je (brom)fietsers daar niet ziet aankomen. En de fietsers denken dat ze wel gezien worden. Het zou handig zijn als daar eens over nagedacht zou worden. Het isgeen aanval ofzo naar de fietsers, het is gewoon de situatie opzich. Groeten Miep
Mimi (4-7-2008 om 10:35)
@Miepje (3-7-2008 om 12:26 uur): Waarom mopperen op de (brom)fietsers terwijl het hier duidelijk een fout van de automobilist is?
Miepje (3-7-2008 om 12:26)
Dat zal niet de eerste keer of de laatste keer zijn dat daar iets gebeurd met rechtsafslaand verkeer. Het is daar erg onoverzichtekijk en de rechtdoorgaande (brom)fietsers schieten overal maar tussendoor zonder uit te kijken. Misschien een idee om daar eens iets aan te doen.
Cookie-instellingen beheren