Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Lichtgewonde bij flinke botsing in Goes

Toegevoegd: 04-07-2008, 08.35 uur
Lichtgewonde bij flinke botsing in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een flinke botsing tussen drie voertuigen op de Fruitlaan in Goes is donderdagmiddag één persoon lichtgewond geraakt.
 
Rond 17.50 uur moesten twee personenauto's en een bestelbusje afremmen voor de rotonde. Toen de achterste auto, één van de twee personenauto's, moest remmen lukte dit niet op tijd. De auto botste op het busje en deze schoot weer door tegen de voorste auto.
 
Een vrouwelijke inzittende van de bestelbus klaagde over haar nek. Ze werd ter plaatse onderzocht door het personeel van een toegesnelde ambulance maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.
 
De bestelbus en de achterste auto liepen schade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jrn_ (4-7-2008 om 18:18)
Door al dat afstand houden staat tevens wel elke ochtend en middag het verkeer deels vast, het is ook wel druk maar die afstand versloomd het wegbeeld. Er gebeuren meer ongelukken door afgeleid zijn en je hoofd niet bij het stuur hebben dan afstand.
Autorijder (4-7-2008 om 15:48)
Ja een beetje oke, maar geen kilometers ertussen. Denk ook aan de laaste auto's die aanschuiven en half op een ander kruispunt komen te staan.. ook onveilig!
Annemarie (4-7-2008 om 09:46)
Afstand houden is het halve werk, ook als je stil staat of als je in de file staat.
Cookie-instellingen beheren