Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Juwelierszaak Vlissingen overvallen

Toegevoegd: 04-07-2008, 13.58 uur
Juwelierszaak Vlissingen overvallen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Juwelierszaak Djivi in de Vlissingse Scheldestraat is vrijdag aan het einde van de ochtend overvallen. Niemand raakte gewond. 
 
De overval vond rond 11.20 uur plaats. De dader liep rond dat tijdstip de winkel binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen eistte de man sieraden van de eigenaresse, die op dat moment alleen in de winkel stond.


De dader liep na de overval weg in de richting van het Scheldeplein. De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezet en is vervolgens een buurt- en sporenonderzoek (foto) gestart. Dit heeft tot nu toe nog niets opgeleverd.
 
De politie heeft op dit moment alleen nog een sumier signalement van de dader. Het gaat om een donker getinte man met een normaal postuur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (5-7-2008 om 15:30)
Das echt naar, zoiets. Daar hou ik echt niet van. Sterkte met deze moeilijke tijd hoor.
Bianca (5-7-2008 om 00:20)
Meis veel sterkte!!!!!!
Mimi (4-7-2008 om 15:01)
Jammer dat het signalement zo sumier is. Ik hoop dat er spoedig een uitgebreider signalement komt. Helaas komen opnames van beveiligingscamera's pas zo laat vrij dat de vogel al lang gevlogen kan zijn. Sterkte voor de eigenaresse!
Cookie-instellingen beheren