Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Rookverbod zorgt voor onenigheid

Toegevoegd: 05-07-2008, 00.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het op 1 juli ingevoerde rookverbod heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor onenigheid gezorgd in Vlissingen.


Rond 01.15 uur werden daar twee Vlissingers van 34 en 39 jaar aangehouden. De twee waren even daarvoor door de bedrijfsleider van een horecagelegenheid aan de Prins Hendrikweg buiten gezet.

Eén van hen wilde in de gelegenheid een sigaret roken. De bedrijfsleider zei tegen de man dat dit sinds 1 juli niet meer is toegestaan waarop de mannen zich vervelend gedroegen. Eenmaal buiten trapten de mannen herhaaldelijk tegen de toegangsdeur waardoor deze weer openging en ook uitten de twee bedreigingen tegen de bedrijfsleider. 
 
Eén van de mannen verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding en gaf een agent een elleboogstoot in het gezicht. De twee zijn meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ambtenaar (7-7-2008 om 02:07)
Het wordt tijd, dat rokers harde acties gaan ondernemen. Dan ook maar een totaal alcoholverbod! Is net zo schadelijk en geeft nog meer zorgpatienten in Nederland dan rokers. Clubs de dupe. Ik blijf na de wedstrijd niet meer in kantine. Drink en rook thuis wel!
Eilish (6-7-2008 om 22:55)
Dat roken verbieden is goed. Er zijn geneog mensen die er niet tegen kunnen. Rook lekker buiten zou ik zeggen.
Samantha (6-7-2008 om 21:44)
Ik ben ook een roker maar ik vind het ech niet erg om buiten te roken hoor. Iedereen wist het van te voren...
Mimi (6-7-2008 om 13:43)
Steeds weer dat gezeur over last hebben van die sigaretten....Enig idee hoeveel mensen er per jaar sterven aan de vervuilde buitenlucht (o.a van uitlaatgassen)? Daar hoor je anti-rokers en de Overheid niet over.Hypocriet naar mijn idee... maar ja... men staat graag met een wijzende vinger...
Petra (6-7-2008 om 13:02)
Ik heb een reatie willen geven op deze onzin. Hieruit komen alleen maar failisementen van cafe houders, discriminatie en criminalteit uit voor. als ik alles op papier zet heb ik meer dan 300 tekens nodig. Iedereen die niet wil roken ga lekker naar de kerk daar mag het namelijk toch al niet.
Linda (5-7-2008 om 20:44)
'om een sigaretje'? deze aanhouding komt natuurlijk niet door een sigaretje, maar door het geweld en bedreigen van de bedrijfsleider! hoe onvolwassen kun je zijn op je 34/49e!!
Cookie-instellingen beheren