Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Rookverbod zorgt voor onenigheid

Toegevoegd: 05-07-2008, 00.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het op 1 juli ingevoerde rookverbod heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor onenigheid gezorgd in Vlissingen.


Rond 01.15 uur werden daar twee Vlissingers van 34 en 39 jaar aangehouden. De twee waren even daarvoor door de bedrijfsleider van een horecagelegenheid aan de Prins Hendrikweg buiten gezet.

Eén van hen wilde in de gelegenheid een sigaret roken. De bedrijfsleider zei tegen de man dat dit sinds 1 juli niet meer is toegestaan waarop de mannen zich vervelend gedroegen. Eenmaal buiten trapten de mannen herhaaldelijk tegen de toegangsdeur waardoor deze weer openging en ook uitten de twee bedreigingen tegen de bedrijfsleider. 
 
Eén van de mannen verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding en gaf een agent een elleboogstoot in het gezicht. De twee zijn meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Minnetje (5-7-2008 om 12:15)
Of het nu gaat om 1 ,2 of 100 sigaretten het is gewoon sinds 1 juli verboden!!!!!!!!!!!!!!!!
Cara patiënt (5-7-2008 om 12:11)
Nederland is nu eenmaal een land van regeltjes en wetjes, voor de een is het betutteling maar voor mensen zoals ik is deze wet een uitkomst, ik heb jaren lang verplicht mee moeten roken tegen mijn zin, dat is nu gelukkig voorbij, deze wet is er niet voor niets gekomen, vanavond ga ik weer eens uit.
John, Tholen (5-7-2008 om 11:48)
Hier zat ik al op te wachten, met dat rookverbod krijg je gewoon gezeik en het word alleen maar erger. Dunkt me.
Maja (5-7-2008 om 10:21)
Het is gewoon met ingang van 1 juli verboden. Of dat nu leuk is of niet. Het gaat niet om dat ene sigaretje in dit geval. De rokers lappen de regels aan hun laars. Als we dit ene sigaretje tolereren is het hek van de dam. Ze moeten zich gewoon aan de regels houden.
Nail (5-7-2008 om 09:54)
Omdat men een sigaret op wil steken? Ik keur het verhaal niet goed hoor, de eigenaar kan hier ook niets aan doen, maar het verhaal in het geheel... Om een sigaretje? Waar zijn we mee bezig?
Cookie-instellingen beheren