Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookverbod zorgt voor onenigheid

Toegevoegd: 05-07-2008, 00.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het op 1 juli ingevoerde rookverbod heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor onenigheid gezorgd in Vlissingen.


Rond 01.15 uur werden daar twee Vlissingers van 34 en 39 jaar aangehouden. De twee waren even daarvoor door de bedrijfsleider van een horecagelegenheid aan de Prins Hendrikweg buiten gezet.

Eén van hen wilde in de gelegenheid een sigaret roken. De bedrijfsleider zei tegen de man dat dit sinds 1 juli niet meer is toegestaan waarop de mannen zich vervelend gedroegen. Eenmaal buiten trapten de mannen herhaaldelijk tegen de toegangsdeur waardoor deze weer openging en ook uitten de twee bedreigingen tegen de bedrijfsleider. 
 
Eén van de mannen verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding en gaf een agent een elleboogstoot in het gezicht. De twee zijn meegenomen naar het bureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (8-7-2008 om 19:55)
Oké, ik rook zelf niet, maar ik begin nog liever met roken dan dat ik een keer op de fiets langs de NSM rijdt in de koegorspolder. Hier hoor ik niemand over. Lieve mensen hebben jullie al eens gezien wat daar de lucht in gaat. Ogen openen aub. en wakker worden. laten we daar eens iets aan doen.
Anti-roker (8-7-2008 om 15:30)
Het rookverbod had er al jaren eerder moeten zijn. Nu dan eindelijk, ik vind het zalig al die frisse lucht! Biertje drinken berokken je ander geen schade mee, bij roken blaas je letterlijk een schadelijke walm uit! Val niet-rokers niet lastig met deze dodelijke stoffen, maar rook lekker thuis!
Iemand (8-7-2008 om 10:54)
Als iemand overlijd door roken is dat eigen verantwoording,als iemand door een dronken bestuurder dood wordt gereden is dat de schuld van die verrekte alcohol.Ooit meegemaakt dat mensen scheiden door roken?Veel gehoort dat mensen scheiden door drankmisbruik!
Stoomboot (8-7-2008 om 09:54)
T Is beetje lomp van die 2 heren om zo tegendraads te doen, maar het feit is wel dat de kroegen een stuk ouderwetse identiteit in moeten leveren en stukken rustiger zijn dan vroeger, de straten staan 's nachts vol met dronken jongeren en veel kroegen zullen moeten sluiten omdat hun omzet te laag is
Farre (7-7-2008 om 11:05)
Al dat gezeur van die rokers over het verbieden van alcohol e.d. Beseffen jullie wel dat je door het drinken van een biertje een ander GEEN schade toebrengt? Tja, en dat er meer ruzie zou komen doordat er buiten gerookt wordt, zegt meer dan genoeg over de rokers lijkt me.
Roker (7-7-2008 om 10:27)
Ik vind het echt een stomme regel. als een cafébaas rookt, moet hij buiten gaan zitten roken, omdat hij/zij niet meer in hun eigen café mogen roken. echt belachelijk.... als niet-rokers er niet tegen kunnen, blijven ze maar lekker thuis... dan gaan ze daar maar een beetje chillen...
Cookie-instellingen beheren