Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto over de kop op A58, jongen gewond

Toegevoegd: 05-07-2008, 11.25 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de A58 is zaterdagochtend een 16-jarige jongen gewond geraakt nadat de auto waarin hij zat over de kop vloog.
 
De 20-jarige Goese bestuurder van de auto moest rond 06.15 uur op de linkerbaan uitwijken voor een dier. Hij stuurde naar links en botste tegen de vangrail. Vervolgens werd hij via diezelfde vangrail gelanceerd, vloog zijn auto over de kop en kwam deze op zijn dak tot stilstand op de andere weghelft.
 
De bestuurder en zijn twee inzittenden, twee 16-jarige jongens uit Goes, konden op eigen kracht uit de auto komen. Ze zaten niet bekneld. Aanvankelijk leken de passagiers beiden gewond te zijn geraakt, maar uiteindelijk hoefde alleen één van de twee met de ambulance naar het ziekenhuis te worden gebracht.
 
Bij het ongeluk raakten geen andere voertuigen betrokken. De auto raakte beschadigd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (6-7-2008 om 23:24)
Bij dit soort gevallen is het zo dat er niemand is die een dier wilt doodrijden! Je schrikt van het moment dat er plots iets opduikt voor de auto, wat het ook is en geeft dan instinctief een ruk aan het stuur. Dat het op deze manier afgelopen is erg vervelend voor de bestuurder en passagiers!
Hert (6-7-2008 om 12:02)
Het was een hert en die wil je op een gemiddelde snelwegsnelheid niet ontmoeten. Het vergt een behoorlijke training en scherpte om zo een groot dier zonder brokken te kunnen ontwijken.
Jose (6-7-2008 om 09:59)
Dat is de reactie, denk dat je dat (bijna) automatische doet uitwijken
Alex (6-7-2008 om 04:04)
Niet te geloven, zeg. Wat is het leven van een dier waard ten opzichte van een mensenleven?
Linda (5-7-2008 om 20:41)
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan
Laurens J (5-7-2008 om 19:32)
Hey. daar heb je helemaal gelijk in, gewoon stuur goed vasthouden en blijven rijden. Maar in fractie van een seconde maken je vaak de achteraf slechte beslissing. Zijn gewoon pure inpulsreactie's die iedereen heeft.
Cookie-instellingen beheren