Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dode gevonden in bosjes Vlissingen

Toegevoegd: 06-07-2008, 14.00 uur
Foto 4 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redactie HVZeeland.nl (8-7-2008 om 09:07)
Beste bezoekers, de discussie over foto 4 (de agente die wel/geen respect heeft voor het slachtoffer) is bij deze gesloten. Beide 'kanten' hebben gereageerd en naar onze mening draagt een verdere discussie niets meer bij. Nieuwe reacties over over dit onderwerp zullen niet meer worden geplaatst.
Cees (8-7-2008 om 01:06)
Ik heb jaren lang bij de politie gewerkt. Heb respect voor deze politieagente. Wat een flauwekul om overal iets achter te zoeken. Ik ben weggegaan bij de politiie o.a. om dit soort reacties van "buitenstaanders". Op deze manier breek je politiemensen die hun best doen.
Peer (7-7-2008 om 23:00)
Tuurlijk Gerda, tis wel raak in Vlissingen hé? Wat een rare opmerking! Gelukkig is het op andere plaatsen beter toch? De randstad? Of Middelburg waar het "mode "is je kinderen te vermoorden....
Anoniem (7-7-2008 om 21:37)
Ik hoop dat ze snel de identiteit van het slachtoffer kunnen achterhalen en zo de familie en de nabestaanden op de hoogte kunnen brengen van dit noodlottig voorval. Alvast heel veel sterkte voor de familie en nabestaanden.
Rita (7-7-2008 om 20:45)
Verschrikkelijk dat zoiets hier in vlissingen gebeurt,je durft als vrouw straks helemaal niet meet alleen over straat
B. (7-7-2008 om 11:18)
Just: Die vrouw met haar 'big smile' staat misschien al een paar uur de omgeving daar af te zetten. Als ze in die paar uur een keer glimlacht en een fotograaf legt dit vast, wil dit niet zeggen dat ze geen respect heeft voor de overledene! En dat het zonnetje schijnt kan zei ook niks aan doen..
Cookie-instellingen beheren