Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dode gevonden in bosjes Vlissingen

Toegevoegd: 06-07-2008, 14.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de bosjes bij de begraafplaats aan de Industrieweg in Vlissingen is zondag een dode vrouw gevonden. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De vrouw rond de middag gevonden. De politie heeft de omgeving afgezet. De begraafplaats is afgesloten. De brandweer heeft zeilen opgehangen om voorbijgangers en nieuwsgierigen het zicht te ontnemen.
 
De technische recherche is met groot materieel ter plekke en doet samen met een arts van de GGD onderzoek. Hoe de vrouw om het leven is gekomen is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Nuchtere (7-7-2008 om 11:05)
Zeg Just... Tuurlijk heeft deze hulpverlener respect voor het slachtoffer. Enige verschil is dat jij deze site uit 'sensatiezucht' bezoekt en je conclusies trekt en zij daar staan omdat het moet en omdat het bij het werk hoort...
Klaas (7-7-2008 om 11:00)
Verschrikkelijk voor de vrouw en eventueel haar gezin dat zo iets gebeurd en dan ook nog op een begraafplaats en Inderdaad, respect van de politie dat is ver te zoeken,nu begrijp ik waarom de jeugd ook geen respect meer voor de politie heeft
John (7-7-2008 om 10:51)
@Just: Hoe triest het ook is voor de nabestaanden, ik denk dat haar lach niet te maken heeft met respectloosheid, maar meer haar beroepsmatigheid is. Sterkte toegewenst aan de nabestaanden!
Michel (7-7-2008 om 10:47)
Heel erg dat die vrouw zo aan haar einde is gekomen. @Just: Trek geen conclusies voordat je weet hoe iemand zich daadwerkelijk voelt. Jouw mening hier toont ook niet veel respect.
Sara (7-7-2008 om 10:24)
Dat dat in Vlissingen gebeurt.. Ik schrik er best wel van dat het zo dicht bij is:S
Irene (7-7-2008 om 08:55)
Wat een raar en verontrustend idee, dat zoiets zo dicht bij huis gebeurt... Dan denk je als vrouw alleen ineens wel 2x na over het 's avonds alleen over straat gaan :S
Cookie-instellingen beheren