Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Dode bij verkeersongeval Sluiskil

Toegevoegd: 06-07-2008, 21.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Bij een verkeersongeval in Sluiskil is zondagavond een 15-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen. Zes anderen raakten gewond.


Het ongeval vond rond kwart over negen plaats op de kruising Langeweg/Oude Bontepolderstraat  nadat een 16-jarige bromfietsster uit Sas van Gent geen voorrang kreeg van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen.

Het verongelukte meisje was een passagier van de bromfiets. De 16-jarig bestuurster heeft een gebroken duim en een bekkenfractuur opgelopen. In de auto bevonden zich naast de bestuurder nog vier personen uit de gemeente Terneuzen: twee mannen van 19 jaar en twee jongens van 14 en 16.

Een van de inzittenden van de auto, een 19-jarige, heeft een gebroken been. Het letsel van de andere inzittenden is nog niet bekend. De brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter werden ingezet om de gewonden te helpen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annoniem (8-7-2008 om 18:48)
Cloé rust zacht. Heb totaal geen respect voor de bestuurder van de auto. Ik kan niet begrijpen dat mensen daar respect voor hebben.
Lesley-ann (8-7-2008 om 18:44)
Rust zacht Cloé je was nog veel te jong ik wens familie en vrienden veel strekte toe met dit zware verlies!!
Sluiskil (8-7-2008 om 17:18)
Ik wens iedereen veel sterkte & kracht toe, Fam. & vrienden van Cloé, bestuurster van de scooter, inzittende van de auto en met name ook de bestuurder van de auto. Een verre buurvrouw van de bestuurder van de auto
Ano (8-7-2008 om 17:11)
Waarom? Weer een litteken voor het leven dat nooit meer weg gaat. Sterkte allemaal.
Joshua (8-7-2008 om 16:14)
Rust zacht chloe. Veel sterkt toewenst met dit verlies. Je volleybalmaatje.
Amanda van houcke (8-7-2008 om 15:06)
Chloé rustzacht meisje. Het is ongeloofelijk. Zo'n mooi levendig meisje. Familie & Vrienden veel Sterkte.x
Cookie-instellingen beheren