Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand legt huisje in de as

Toegevoegd: 08-07-2008, 08.43 uur
Uitslaande brand legt huisje in de as
Door: Brandweer Goes
WOLPHAARTSDIJK - Een uitslaande brand verwoestte in de nacht van maadag op dinsdag en leegstaand huisje aan de Weeldijk tussen Wolphaartsdijk en 's-Heer Arendskerke.


De melding van de brand werd tegen 01.00 uur gedaan door een voorbijganger. De brand was toen al uitslaand. De Gezamenlijke Meldkamer Zeeland (GMZ) alarmeerde daarop conform de procedure 'middelbrand' de brandweerposten 's-Heer Arendskerke, Wolphaartsdijk en Goes.

De eerste twee posten rukten beiden uit met een tankautospuit, vanuit Goes ging de autoladder ter plaatse. Ter plaatse aangekomen bleek dat er niets meer te redden was. De vlammen sloegen door het dak van het kleine woningkje.

Met enkele stralen hoge en lage druk en een waterkanon vanaf de autoladder was het vuur in rap tempo onder controle en kon met de nablussing worden begonnen. Na twee uur bluswerk konden de uitgerukte eenheden terugkeren naar hun kazerne's.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zegers (8-7-2008 om 18:30)
Het is erg voor de mensen dat je huis zo in vlammen op gaat. Maar het zijn mooi foto's.
Cookie-instellingen beheren