Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in nek gestoken bij vechtpartij in 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 11-12-2005, 21.31 uur
Door: Politie Zeeland

'S-HEERENHOEK - Een vechtpartij in een cafe aan de Marktstraat in ’s-Heerenhoek, rond 02.45 uur vannacht, is danig uit de hand gelopen.

Een 19-jarige jongen uit de gemeente Borsele kreeg, in het cafe, ruzie met een mede-cafebezoeker. Er ontstond wat geduw en getrek en in het heetst van de strijd is de 19-jarige, door een onbekende, met een scherp voorwerp in zijn nek gestoken.

De jongen is opgevangen door personeel van het cafe en later door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De jongen ligt op dit moment nog in het ziekenhuis. Hij heeft een steekwond die een spier en een pees in zijn nek heeft beschadigd.

Een andere betrokkene (een 22-jarige man uit de gemeente Borsele) die ook aanwezig was in het cafe, heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij liep, bij de vechtpartij, een gezwollen kaak op en zijn bril werd vernield.

De politie zoekt nog getuigen van voornoemde vechtpartij in het cafe in ’s-Heerenhoek. Mensen die iets kunnen vertellen over de vechtpartij, of die iets hebben gezien van het incident, worden dringend verzocht zich te melden bij de politie in Goes. Zij kunnen bellen naar telefoonnummer 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Goes.

De politie stelt een onderzoek in naar de vechtpartij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren