Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt informatie over moord

Toegevoegd: 08-07-2008, 19.31 uur
Politie zoekt informatie over moord
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vrouw (foto) die zondag dood is gevonden op de begraafplaats aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen is vermoord. Dat heeft onderzoek uitgewezen.
 
De politie heeft inmiddels ook de identiteit van de vrouw achterhaald. Het gaat om de 42-jarige Ilonka Toth uit Vlissingen. De vrouw, die zondag aan het begin van de middag werd gevonden tussen twee grafzerken, is door geweld om het leven gebracht.
 
Signalement
De politie zoekt getuigen en mensen die meer kunnen vertellen over de laatste dagen van de vrouw. De politie heeft daarom een signalement en een foto verspreid van de vrouw: ze droeg aan beide polsen een donkergekleurd zweetbandje. Ook droeg ze een zilverkleurige ketting om haar hals met daarin een mediallon met het Yin/Yang symbool.
 
De vrouw was 1,68 meter lang, had donker haar en donkere ogen. Zij droeg een oranje hemdje, een bermuda/korte broek met safariprint en witte/crèmekleurige gympen van het merk Alberola.


De politie is met name op zoek naar mensen die de vrouw in de periode van vrijdag 4 juli tot en met zondagochtend 6 juli 2008 hebben gezien of contact met haar hebben gehad. Ook zoekt de politie mensen die in diezelfde periode bijzonderheden hebben gezien op of rond de Noorder-begraafplaats. Mensen met tips kunnen bellen naar het nummer van de politie: 0900-8844.
 
Zie ook:
- Dode gevonden in bosjes Vlissingen (06-07-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marielle (9-7-2008 om 10:05)
Vreselijk! En op de begraafplaats vermoord? Hoe gevoelloos kun je zijn. Heel veel sterkte voor vrienden en familie! Hoop dat de dader gevonden wordt en mensen die tips hebben of iets weten ook de politie bellen!
Ger (9-7-2008 om 09:59)
Voor de fam. heel veel sterkte, en dat jullie het waarom en wie snel weten.
Addie (8-7-2008 om 22:02)
Wens de fam heel veel sterkte met dit afschuwelijke gebeuren. Hoop dat ze de dader snel kunnen vinden.
B (8-7-2008 om 20:42)
Zag vanavond een foto van deze vrouw en dacht he die heb ik pas gezien toen kwam ze bij een meneer uit de woning in vlissingen in de margrietenlaan. Toen had ze een flink blauw oog en verband rond de arm. Toch erg en dan zo jong.
B (8-7-2008 om 19:44)
Heel erg dat zulke dingen zo dicht in de buurt gebeuren ik wil de nabestaanden heel veel sterkte wensen en hoop dat de dader gepakt wordt.
Cookie-instellingen beheren