Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Helikopter brengt patient naar Goes

Toegevoegd: 09-07-2008, 08.54 uur
Helikopter brengt patient naar Goes
Door: Roland de Jong

GOES - Een Belgische Seakinghelikopter heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een patiënt naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


De helikopter landde rond 02.50 uur op het helikopterplatform bij het Oosterscheldeziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg. De patiënt is door een ambulance overgenomen en naar binnen gebracht.
 
Waar de patiënt vandaan kwam en wat hij/zij mankeerde is niet bekend. Gedurende het landen en opstijgen van de helikopter stond de Goese brandweer standby. Deze hoefde echter niet in actie te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (9-7-2008 om 23:24)
Nederland heeft een nog mooiere heli; namelijk dez : http://www.helikopterfoto.nl/reportages/demo-hvh/hvh.htm
Uienknotje (9-7-2008 om 21:16)
Dat is bij ziekenhuis de Honte idem. Bij heli landing brandweer standby.
Arie (9-7-2008 om 20:50)
Ik woon op emergis op de achterste afdeling dus bij de landingsbaan ik lag te stiuteren in me bed trauma helicopter heeft wat minder heftig geluid ik heb heel de landing gezien maar ja als nodig is om iemand te redden is goeie zaak dat ook zo'n helicopter kan landen.
Ragnar ibis leerling (9-7-2008 om 20:33)
Hoi ik heb al eens in de seaking gezeten, die van koksijde, met school op de luchtmachtbasis. En daar is alles aanwezig van crashtender tot benzinewagen, alleen jammer dat er nog maar 3 vliegen. Maar het zijn mooie dingetjes.
Jack (9-7-2008 om 18:09)
Persoon in kwestie was bemanningslid van een boot die naar ziekenhuis gebracht werd.
Senso (9-7-2008 om 17:50)
Ik zat vanacht wel rechtop in bed. Ik dacht echt dat er een vliegtuig binnenvloog...
Cookie-instellingen beheren