Weerbericht:
Koud begin van de dag. Verder zonnige perioden en plaatselijk een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Helikopter brengt patient naar Goes

Toegevoegd: 09-07-2008, 08.54 uur
Helikopter brengt patient naar Goes
Door: Roland de Jong

GOES - Een Belgische Seakinghelikopter heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een patiënt naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


De helikopter landde rond 02.50 uur op het helikopterplatform bij het Oosterscheldeziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg. De patiënt is door een ambulance overgenomen en naar binnen gebracht.
 
Waar de patiënt vandaan kwam en wat hij/zij mankeerde is niet bekend. Gedurende het landen en opstijgen van de helikopter stond de Goese brandweer standby. Deze hoefde echter niet in actie te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deborah (9-7-2008 om 10:44)
Zal wel voorzorgsmaatregel zijn voor als de landing bijvb mis gaat of iets dergelijks
Youri (9-7-2008 om 10:25)
Jammer dat er weer een patiënt in de helicopter zat, is zelf een zeer mooie helicopter. Hopelijk komt deze ook op 8 augustus naar de Rescue. Zijn jullie er dan trouwens ook ?
Bart Kevenaar (9-7-2008 om 10:15)
Ik vraag mij af waarom de brandweer (altijd) stand-by staat wanneer er een helikopter land? is er iemand die mij dit kan vertellen??
Cookie-instellingen beheren