Weerbericht:
Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 59 km

Man gewond bij ongeluk in Vrouwenpolder

Toegevoegd: 09-07-2008, 16.43 uur
Man gewond bij ongeluk in Vrouwenpolder
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - In Vrouwenpolder is woensdag een man gewond geraakt nadat hij met zijn auto van de Polredijk was gereden.
 
Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur in de bocht nabij de Noorddijk. De automobilist kon zelf uit de auto komen. Het voertuig lag echter enkele meters lager en de man had enkele verwondingen opgelopen.
 
Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaats om de auto naar boven te trekken en weg te slepen.
 
De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Puk (22-7-2008 om 11:58)
Iedereen dient zich aan te passen aan de wegomstandigheden, ook bij regenval of gladheid. Die weg mankeert niets. Het gaat al meer dan 30 jaar goed op die weg. Misschien wordt er wel iets te hard gereden?
Dianne (11-7-2008 om 13:19)
Ook ik ben van de dijk gegaan, op 3 juli. Ik kwam uit Veere en reed dé bewuste bocht in, toen de bus begon te slippen. Ik reed niet té hard. Mijn 3 kinderen mankeren gelukkig niets, ik heb zelf mijn ribben behoorlijk gekneusd. Ik ben er mee eens dat er wat moet gebeuren voor er écht doden vallen.
Bob (10-7-2008 om 21:46)
Blij dat het leeft de Polredijk. Blij dat ik het heb overleeft. Waar blijven de verkeersborden die de weggebruikers waarschuwen? Wie is daarvoor verantwoordelijk? Welke provinciale of gemeentelijke bestuurders laten dit zo aanmodderen?
Mikey (10-7-2008 om 11:30)
Dat diesel spoor van zondag vergaat niet zomaar. Benzine wel maar diesel vreet er in en dat duurt even. Diesel en regenval maakt gladheid en dan is een normale snelheid ook niet alles meer...
Bewoner (10-7-2008 om 11:16)
Melden of niet, alle ongevallen waar wij van weten worden via politie gemeld, deze meldt weer naar een centraal punt. Tot op heden zonder resultaat. Aan wie moeten we het dan nog eens melden om resultaat te zien? Voorlopig blijven we schuiven en schrikken tot het volgende ongeval.
Marco (10-7-2008 om 11:02)
Dieselolie vervliegt niet, benzine wel.
Cookie-instellingen beheren