Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie krijgt 21 Tips over moord Vlissingen

Toegevoegd: 09-07-2008, 16.59 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft tot nu toe 21 tips binnen gekregen over de zondag dood aangetroffen Ilonka Toth. Drie tips zijn 'zeer interessant', aldus de politie.


De 42-jarige vrouw werd vrijdag voor het laatst levend gezien en werd zondag rond de middag dood aangetroffen tussen twee grafzerken op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen.

Na de vondst van het levenloze lichaam werd direct een groot onder-zoek gestart. De recherche is inmiddels gestart met het verwerken en natrekken van de binnengekomen tips. Tipgevers worden teruggebeld en hun verklaringen worden opgenomen. De afdeling Forensisch Onderzoek is nog steeds bezig met het onderzoeken van de dit weekeinde op de plaats delict gevonden sporen.

De politie is ondanks de binnengekomen tips nog steeds op zoek naar mensen die meer weten over de moord. Mensen die iets weten over het slachtoffer of haar gezien hebben tussen vrijdagmiddag 4 juli en zondagmiddag 12.00 uur wordt verzocht de politie te bellen. Hetzelfde geldt voor alle mensen die zaterdag een bezoek hebben gebracht aan de begraafplaats.

De politie wil verder graag in contact komen met twee oudere dames die zaterdagmiddag rond 15.00 uur een bezoek brachten aan de begraafplaats.

Mensen met tips kunnen bellen naar 0900-8844.

Zie ook:
- Politie zoekt informatie over moord Vlissingen (08-07-2008)
- Dode gevonden in bosjes Vlissingen (06-07-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IE VAN DER WEIDE (10-7-2008 om 10:39)
Afschuwelijk elk misdrijf het zou de discussie op gang moeten brengen om voor dit soort zware misdrijven de doodstraf in te voeren hoe radicaal dat ook zo moge zijn!!!
Bram (10-7-2008 om 02:51)
Dit soort nieuws is amper te geloven. Na naar mijn mening misdaad, gewoon gedumpt als mens bij een kerkhof. Luguber kan je het haast als normaal denkend mens niet voorstellen. Welk ziek individue komt op zo´n gedachte en erger nog kan dit uitvoeren. Ik wens de nabestaanden veel steun.
Ikke (9-7-2008 om 18:02)
Alle respect voor de nabestaanden van deze vrouw en naar de mensen die dit maar moeten uit zoeken! Verder hoop ik dat ze dader snel pakken zodat ik weer met een gerust hart naar het kerkhof en over straat in vlissingen durf! Want ondanks dat ik er niet meer woon blijft het wel mijn favoriete stad!
Cookie-instellingen beheren