Weerbericht:
Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Gewonden bij ongeluk Oost Souburg

Toegevoegd: 10-07-2008, 12.29 uur
Gewonden bij ongeluk Oost Souburg
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een opmerkelijk ongeluk op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.


Rond 14.30 uur stapten een 88-jarige vrouw uit Goes en een 54-jarige man uit diezelfde plaats beiden uit hun auto. Omdat de automaat van de auto, vermoedelijk door de mouw van de 54-jarige bestuurder, in zijn achteruit terechtkwam kwamen beiden ten val.

De vrouw klaagde over haar heup en was erg geschrokken. De man liep letsel aan zijn schouder op. De twee zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Er ontstond geen schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cynthia (10-7-2008 om 14:06)
Bij deze wil ik iedereen bedanken die gister hulp heeft geboden bij het ongeluk met mijn oma. Wil de mw met fiets en rode jas, even bij mij aanbellen? Het gaat gelukkig goed met oma, niets gebroken, wel erg geschrokken. Dankjewel allemaal voor de goede zorgen.
Cookie-instellingen beheren