Weerbericht:
Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 54 km

Bromfietsers gewond bij ongelukken

Toegevoegd: 10-07-2008, 12.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij ongelukken in Hulst en Terneuzen zijn woensdagmiddag twee bromfietsers gewond geraakt.

Rond 15.50 uur werd op de kruising Heerlijkheid/De Verrekijker in Hulst een 17-jarig meisje uit de gemeente Hulst op haar bromfiets aangereden. Een 64-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst reed over de Verrekijker richting de Heerlijkheid.


Toen zij linksaf wilde slaan op de kruising verleende zij geen voorrang. Het meisje is hierdoor tegen een paal geschoven en ten val geraakt. Hierdoor heeft zij een pijnlijk scheenbeen en wat schaafwonden opgelopen. Het ambulancepersoneel heeft haar ter plekke behandeld, zij hoefde niet naar het ziekenhuis.
 

Het tweede ongeluk gebeurde rond 14.00 uur op de Oude Vaart in Terneuzen. Hier raakte een 25-jarige Terneuzenaar gewond. De man reed op zijn brofmiets en haalde een geparkeerde vrachtwagen in. Hij kwam daarbij in botsing met een 55-jarige automobilist uit diezelfde plaats.

De Terneuzense bromfietser kwam met zijn been onder de auto en is naar het ziekenhuis vervoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (13-7-2008 om 11:04)
Dat mensen van 80 meer ongelukken veroorzaken ligt vaak niet aan hun rijstijl maar juist aan hun reactie vermogen alles gaat bij hun wel trager vandaar dat deze categorie mensen juist langzamer rijden en in vele mensen hun ogen een doorn in het oog zijn op autosnelwegen of in de steden dorpen.
Moeders (11-7-2008 om 21:02)
Mij valt juist het enorme aantal 80 plussers op dat ernstige ongelukken veroorzaakt! En ik hoor zelf absoluut niet tot de jongeren hoor!
Patrick (11-7-2008 om 11:00)
Ouderen veroorzaken ook ongevallen, maar wel minder dan de jongeren tot 25. Mijn motto: anticipeer, hou je aan de snelheid en let goed op. Dat voorkomt veel ongelukken. Maar ja, je bent jong, je rijd roekeloos ziet geen gevaar. Ouderen letten doorgaans beter op en rijden niet zo roekeloos.
Anoniem (10-7-2008 om 13:01)
Kijk hier word dus niks op gezecht he ;) maar oudere veroorzaken dus ook ongeluken het zijn niet alleen de jonge gasten
Cookie-instellingen beheren