Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jongens aangehouden na vechtpartij Kwadendamme

Toegevoegd: 11-12-2005, 21.33 uur
Door: Politie Zeeland

KWADENDAMME - In de Vreelandstraat in Kwadendamme heeft vannacht, rond 04.28 uur, een vechtpartij plaatsgevonden.

Twee jongens van 19 en 17 jaar oud en afkomstig uit ’s-Gravenpolder en een jongen van 17 jaar oud uit de gemeente Borsele waren aanwezig op een feestje in Kwadendamme en wilden even een luchtje gaan scheppen.

Buiten gekomen kwamen zij in de omgeving van de Witte Dam een groepje van vier jongens tegen die hen, zonder enige aanleiding, in elkaar begonnen te slaan. De vechtpartij verplaatste zich naar de Vreelandstraat waar een getuige tussen de groep is gesprongen.

De getuige, een 47-jarige man uit de gemeente Borsele, liep ook de nodige trappen en/of schoppen op. De vechtpartij is op een gegeven moment beëindigd en de politie werd gebeld. Op aanwijzing van getuigen en betrokkenen zijn de vier vechtersbazen aangehouden.

Het betreffen een 18-jarige jongen, twee 19-jarige jongens en een 20-jarige jongen uit de gemeente Borsele. Zij zijn overgebracht naar het huis van bewaring en zitten daar nu nog vast. Ze zijn allemaal in verzekering gesteld.

De slachtoffers liepen door de openlijke geweldpleging diverse verwondingen op en moesten zich onder behandeling van een arts laten stellen. Zij raakten gewond aan hun gezicht, rug, ribben en armen.

Over de precieze verwondingen is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren