Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel nieuwe tips over dode vrouw

Toegevoegd: 10-07-2008, 14.52 uur
Veel nieuwe tips over dode vrouw
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft opnieuw veel tips binnengekregen over de zondag levenloos aangetroffen Ilonka Toth.


Met name woensdagmiddag kwamen er veel tips binnen. Het ging volgens de politie om dertig aanwijzingen, met name afkomstig van de lokale bevolking. In totaal zijn er nu 50 tips binnengekomen.

“Mede dankzij de tips hebben we een goed beeld gekregen over de persoon Ilonka Toth en haar contacten. Zo is onder andere meer duidelijkheid gekomen over de plaatsen waar Ilonka zaterdag is geweest. Ze is diverse malen gezien in een cirkel van ongeveer twee kilometer rondom de Noorderbegraafplaats in Vlissingen. De zaak is echter nog niet rond. Aanvullende tips zijn dus nog steeds van harte welkom”, aldus de politie.

De politie gaat binnenkort posters plaatsen bij de ingang van de begraafplaats. Hierdoor hoopt de politie in contact te komen met bezoekers van de begraafplaats die zaterdag 5 juli ook een bezoek brachten maar zich nog niet bij de politie hebben gemeld.

Mensen met informatie kunnen bellen naar 0900-8844.
 
Zie ook:
- Politie krijgt 21 tips over moord Vlissingen (09-07-2008)
- Politie zoekt informatie over moord Vlissingen (08-07-2008)
- Dode gevonden in bosjes Vlissingen (06-07-2008)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (12-7-2008 om 09:26)
Ze zullen heus wel wat weten, maar zijn op zoek naar bewijzen. Want zonder enig bewijs kunnen ze niks beginnen.
Justme (11-7-2008 om 01:29)
Ze weten wel wat maar willen meer dingen te weten komen... Als ze het al wisten waren die oproepjes niet nodig geweest, denk je wel?
Lewah (10-7-2008 om 16:49)
Als er zoveel tips zijn waarom wordt er niks opgelost? Ze weten niks. Ze willen informatie, daarom zetten ze het de hele tijd op internet...
Marc (10-7-2008 om 15:34)
De contacten van ilonka lagen over het algemeen in de vlissingse gebruikers scene! Heb ze vaak zat in de buurt van het HKPD zien rondhangen met een 0.5l blik aldibier! Ik ga er vanuit dat het een afrekening is, maar ook dat is geen reden om iemand te vermoorden!
Cookie-instellingen beheren