Weerbericht:
Bewolkt, in het zuiden lokaal wat regen. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gepakt voor versturen sekssms'jes

Toegevoegd: 10-07-2008, 19.41 uur
Door: Roland de Jong
EDE - De politie heeft donderdag een 48-jarige man opgepakt wegens het per sms lastigvallen van meerdere Zeeuws-Vlaamse meisjes.


De man, woonachtig in de plaats Ede in de provincie Gelderland, verstuurde in februari van dit jaar via zijn pre-paid GSM vergaande seksuele voorstellen naar verschillende meisjes. Volgens de politie gaat het om ten minste vijf meisjes.

De politie werd door inwoners uit Biervliet en Hulst op de hoogte gebracht van de werkwijze van de verdachte waarna een onderzoek werd gestart. Dit leidde uiteindelijk naar de man uit Ede. Er werd samen met de regiopolitie Gelderland-Midden nagegaan of er slachtoffers waren maar dit bleek gelukkig niet het geval.

De verdachte stond overigens nog wel bij de politie gesignaleerd en is eerder al veroordeeld voor zedendelicten. De man heeft inmiddels een bekentenis afgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (11-7-2008 om 23:56)
Zulke mannen zijn het begin naar erger. Wens de meisjes en de ouders die gelukkig met de schrik zijn bekomen heel veel sterkte in hun verwerking. Zulke mannen mogen van mij levenslang krijgen. Hoop dat de meisjes niet te veel emotionele schade hebben.
Anoniem (11-7-2008 om 08:40)
Belachelijk om zoiets te doen. Ik zou gelijk een ander nummer nemen!
W (11-7-2008 om 00:48)
Hmm hoe komt deze man dan aan de telefoonnummers? En leren die kinderen het dan nooit af om je telefoonnummer in een chatbox weg te geven? Hard aanpakken dit soort misselijke praktijkjes!
Martin (10-7-2008 om 22:14)
Het zal je dochter maar zijn die zoiets, of erger overkomt. Keihard aanpakken die hap.
Cookie-instellingen beheren