Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Politie op zoek naar insluipers

Toegevoegd: 10-07-2008, 19.48 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar insluipers die in de periode van 3 tot en met 5 juli actief zijn geweest in een viertal woningen, verspreid over Walcheren en Zuid-Beveland.
 
De insluipers sloegen hun slag in de Spaarnestraat in Oost-Souburg, de Kloetingseweg in 's-Gravenpolder, de Zuidweg in Nisse en de Langeweg in Nieuw- en Sint Joosland. De daders traden in de middaguren al dan niet afgesloten woningen binnen en namen met name sieraden, geld en computers mee.


De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over verdachte personen en/of voertuigen die in verband zouden kunnen staan met de insluipingen. Mensen die meer informatie hebben wordt verzocht te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren