Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 185 km

Dodelijk ongeluk Sint Philipsland

Toegevoegd: 10-07-2008, 19.55 uur
Dodelijk ongeluk Sint Philipsland
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Op de Noordweg in Sint Philipsland is donderdagavond een 25-jarige vrouw uit de gemeente Tholen om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.
 
De automobiliste reed rond 19.35 uur door nog onbekende oorzaak met haar auto van de weg. Ze sloeg meerdere keren over de kop en kwam in een sloot terecht. De vrouw werd gereanimeerd maar dat mocht niet baten. De vrouw overleed ter plekke.
 
De brandweer van Sint Philipsland werd opgeroepen om hulp te verlenen. De traumahelikopter uit Nijmegen was ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De weg is (deels) afgezet.


De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk. De identiteit van de vrouw wordt nog niet bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andrea den haan (11-7-2008 om 14:23)
Allen die haar lief hadden, kracht en troost van de Heere gewenst
Mariska (11-7-2008 om 10:11)
Wat moet je zeggen? Zo'n jong leven, een jonge sterke vrouw en in het verkeer zó kwetsbaar! Familie en vrienden, heel veel sterkte.
Nelleke (11-7-2008 om 08:29)
De familie gecondoleerd en alle sterkte toegewenst met dit zo tragisch verlies van deze jonge vrouw.
Rian (11-7-2008 om 06:00)
Familie vrienden en collega's, heel veel sterkte! weer een collega omgekomen....
Ork (11-7-2008 om 00:37)
Alweer een slachtoffer, houdt dit dan nooit op! Wij wensen deze familie veel sterkte met dit grote verlies.Verlies tekent je leven, je draagt het met je mee, soms meer, soms minder. Verlies dat nooit verdwijnt! Neem 1 dag tegelijk. Denk naderhand ook eens aan slachtofferhulp, echt een toeverlaat!
Arjen (10-7-2008 om 23:39)
Dat is idd het zoveelste ongeval met dodelijke afloop. Maar niet alleen op Thole, het is heel Zeeland die er veel mee te maken heeft. Sterkte aan alle familieleden!!
Cookie-instellingen beheren