Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes vrouwen slachtoffer zakkenrollerij

Toegevoegd: 10-07-2008, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Donderdag zijn, verspreid over de hele provincie, in totaal zes mensen het slachtoffer geworden van zakkenrollerij.


Vanmiddag werd op het Havenplein in Zierikzee de portemonnee van een 40-jarige toeriste gerold. Van een Duitse vrouw werd in het Kolveniershof in Goes haar portemonnee uit haar rugzak gestolen en in de Lange Delft in Middelburg is een 76-jarige Middelburgse van haar portemonnee bestolen.

In het centrum van Vlissingen werden de meeste mensen bestolen. Daar werden drie vrouwen het slachtoffer van zakkenrollerij. Alle dames hebben aangifte gedaan. De politie heeft vooralsnog geen verdachte(n) kunnen aanhouden.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (12-7-2008 om 00:07)
Mijn en dijn is niet meer van deze tijd geloof ik. Kunnen ze nou niet afblijven van iets wat niet van hun is? Geld en rijkdom is het enige waar het nog om draait en in deze wereld moeten vele kinders groot worden. er is alleen maar diefstal geweld en moord en het liefst nog in die combo. tis zonde!
Gerard (11-7-2008 om 15:38)
Je mag van niemand stelen of het nou 76 is of 20!
Arend (10-7-2008 om 21:41)
Stoer hoor, van een 76 jarige een portomonee stelen. Dan ben je echt een held! Maar niet heus!!!
Cookie-instellingen beheren