Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 12-07-2008, 16.06 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een aanrijding op de N61 bij Hoek zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van de twee kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee toen een auto stond te wachten om af te slaan. Een ander voertuig kwam achterop. Deze merkte de stilstaande auto's echter niet op en kwam op de andere weghelft terecht. Hier kwam de auto frontaal in botsing met een derde automobilist.


Een van de auto's kwam door de botsing in de sloot terecht. De bestuurster hiervan zat bekneld en kon uit de auto worden gehaald nadat een deur was weggeknipt. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een passagier uit één van de andere auto's klaagde over pijn op de borst en is ook met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De drie auto's liepen flinke schade op.

Door het ongeluk was de N61 enige tijd deels afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (13-7-2008 om 10:04)
De wegen kunnen daar niets aan doen, het zijn de bestuurders die blijkbaar niet kunnen autorijden. Mogelijk een taak voor de rijschoolhouders of overheid om mensen weer eens echt te leren hoe je je in het verkeer moet gedragen en veilig thuiskomt. Straffen met puntjes helpt blijkbaar niet.
Bene (13-7-2008 om 08:22)
Ik heb die dag ook over die weg gereden en het was een ramp met landbouwers en toeristen die lekker aan het slingeren waren met hun sleurhutje leer eens rijden met dat ding voor je de weg op komt.
Kristy (13-7-2008 om 00:25)
Wat is dat toch de laatste tijd in Zeeland, zoveel ongelukken en ook zoveel doden. En dan ook nog zoveel jonge mensen. Wat is er hier toch mis met de wegen? Het wordt hoog tijd dat de wegen worden aangepakt en er daadwerkelijk iets gaat veranderen, maar ook verbeteren! Er moet wat veranderen!
... (12-7-2008 om 23:45)
Wat voor weg wil je daar maken dan? Een 30 kilometer zone ofzo?
Tjeerd Stoker (12-7-2008 om 23:04)
Het is toch ongelofelijk dat die weg nog steeds zo is. Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren? We zouden met z'n allen handtekeningen moeten zetten en die naar de 2e kamer brengen of de politiek niet iets aan die weg kan doen...
Clingenaar (12-7-2008 om 21:56)
Erg voor de gewonden, echter zoals veel van dit soort ongelukken zit er ook nog een faktor in dat deze weg slaapverwekkend is met 60/65 km per uur. Provincie/Rijkswaterstaat etc wordt nu eens wakker.
Cookie-instellingen beheren