Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 12-07-2008, 16.06 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een aanrijding op de N61 bij Hoek zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van de twee kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee toen een auto stond te wachten om af te slaan. Een ander voertuig kwam achterop. Deze merkte de stilstaande auto's echter niet op en kwam op de andere weghelft terecht. Hier kwam de auto frontaal in botsing met een derde automobilist.


Een van de auto's kwam door de botsing in de sloot terecht. De bestuurster hiervan zat bekneld en kon uit de auto worden gehaald nadat een deur was weggeknipt. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een passagier uit één van de andere auto's klaagde over pijn op de borst en is ook met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De drie auto's liepen flinke schade op.

Door het ongeluk was de N61 enige tijd deels afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dominic (12-7-2008 om 21:52)
Die weg is zeker n oud karrespoor, maar het probleem is ligt toch bij de automobilisten zelf. Als ze opletten en bezig zijn met autorijden gebeuren er waarschijnlijk heel wat minder ongelukken...
Natas (12-7-2008 om 21:03)
Gekker moet het toch niet meer worden op deze weg? Hoeveel gewonden of zelfs doden moeten er op deze weg nog vallen? Zoveel weggegooid geld in de gemeenten, maar gebruik het geld toch eens om deze weg onderhanden te nemen!
Sonja (12-7-2008 om 20:49)
Hoelang nog politiek gekakel? N61 straks de naam van dodenexpres? Gelukkig is het voor de slachtoffers betrekkkelijk goed afgelopen,het verleden vertelt andere verhalen. De bermverharding heeft in dit situaties totaal geen enkel effect. Spoedig herstel voor de slachtoffers. Ook voor de hond.
Fam a de maillie (12-7-2008 om 19:07)
Het zoveelste ongeluk daar. Hoeveel gaan er nog gebeuren voor dat ze wat aan die weg gaan doen? Ik wil de slachtroffers heel veel sterkte en veel beterschap wensen.
Martha (12-7-2008 om 18:55)
Het is en blijft een gevaarlijke weg, maar hoe zit het met de allertheid van de automobilisten? Als je ziet hoeveel er afgeleid achter het stuur zitten [gsm]? En dan heb ik het nog niet over de velen die steeds meer links op de weg zitten en links door de bocht komen. Levensgevaarlijk!
Matthijs (12-7-2008 om 17:46)
Het blijft toch een van de gevaarlijkste wegen in zeeland. Deze weg had al jaren geleden 2x2 rijstroken moeten hebben. maar ja milieuterroristen hebben liever dat er ongelukken gebeuren. Gelukkig zijn er geen doden gevallen. Ik wens de gewonden een spoedig herstel toe.
Cookie-instellingen beheren